الصابرين
الصابرين
الصابرين
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.
الصابرين

الصابرين
 
الرئيسيةالرئيسية  أحدث الصورأحدث الصور  التسجيلالتسجيل  مركز الرفعمركز الرفع  دخول  
دخول
اسم العضو:
كلمة السر:
ادخلني بشكل آلي عند زيارتي مرة اخرى: 
:: لقد نسيت كلمة السر
المواضيع الأخيرة
» ف ليكن نومك،،كلّه لله
جلاش باللحمة المفرومة تحفة Emptyالجمعة 13 مارس 2015 - 19:23 من طرف محسن الشريف

» اذكار للمسلم الصغير
جلاش باللحمة المفرومة تحفة Emptyالجمعة 8 مارس 2013 - 13:34 من طرف meria

» مفارش تحححححححححححححححححححححفة
جلاش باللحمة المفرومة تحفة Emptyالخميس 8 نوفمبر 2012 - 19:53 من طرف أم أريج

» من أجمل الأعمال اليدوية الرائعه التطريز
جلاش باللحمة المفرومة تحفة Emptyالخميس 8 نوفمبر 2012 - 19:40 من طرف أم أريج

» اشكال ورسمات تطريز جميله
جلاش باللحمة المفرومة تحفة Emptyالخميس 8 نوفمبر 2012 - 19:35 من طرف أم أريج

» تطريز ايتامين
جلاش باللحمة المفرومة تحفة Emptyالخميس 8 نوفمبر 2012 - 19:31 من طرف أم أريج

» ديكور ستيكارات لغرف الاطفال
جلاش باللحمة المفرومة تحفة Emptyالثلاثاء 5 يونيو 2012 - 1:07 من طرف nanakoko

» طريقة اسباجيتى بولونيز السريعة
جلاش باللحمة المفرومة تحفة Emptyالثلاثاء 5 يونيو 2012 - 0:57 من طرف nanakoko

» ديكور حديث لحمامك والوان جذابة
جلاش باللحمة المفرومة تحفة Emptyالثلاثاء 5 يونيو 2012 - 0:39 من طرف nanakoko

الكود: ---------تضليل المحتوى

 

 جلاش باللحمة المفرومة تحفة

اذهب الى الأسفل 
+4
فااافى
رحمه 3000
زهرةالصحراء
nanakoko
8 مشترك
كاتب الموضوعرسالة
nanakoko

nanakoko


عدد المساهمات : 923
نقاط : 1604
تاريخ التسجيل : 07/04/2011

جلاش باللحمة المفرومة تحفة Empty
مُساهمةموضوع: جلاش باللحمة المفرومة تحفة   جلاش باللحمة المفرومة تحفة Emptyالجمعة 27 مايو 2011 - 15:37

[[بقا (( جلاش باللحمة المفرومة)) بس خطيييييييييييير وسهل بردو..
المقادير:
-12 قطعه رقاق.
-1كيلو لحمه مفروم احمر.
-2بصله متوسطه مفرومه جيدا.
-ملح وفلفل اسمر حسب المذاق (2ملعه ملح صغيره,1ملعقه فلفل اسمر صغنونه برده).
-1ملعقه سمن بلدي او زبده صفراء كبيره +3ملعق زيت زره او عباد الشمس.
-1 ليتر شوربه ساخنه اي نوع شوربه.
>>>>صنيه مستديره لعمل الرقاق.

الطريقه بئي ايييييييه:
-الاول نعمل اللحمه المفرومه تتعصج وهقول ازاي.. نجيب البصله المفرومه تتزلها علي ملعقه سمن بلدي كبيره حتي تصبح لونها اصفر دهبي كده ماشي ونجيب كيلو اللحمه ونعد نقلب فيها ونحط الملح والفلفل معاها وبعدين ايه بئي يا حلوين نسيبها لحد متسوتي بتاع ربع ساعه بس .

--نجيب الصينية اللي هانعمل فيها الرقاق وندهنها بالسمن
-نسخن نوع الشوربه الموجود عندنا
-نمسك الرقاق و نغطس أول واحد في الشوربه من غير ما تلين و نحطها في الصينية و ندهنها بالسمنة أو نقطع عليها قطع صغيرة من الزبدة و بعدين نعمل طبقات تانية من الرقاق بنفس الطريقة حوالي 6طبقات و نفرد فوقه طبقة من اللحم المعصج و بعدين نحط فوقه طبقات تانية من الرقاق بنفس الطريقة ( نسقيه بالمرقة و نحطه و بعدين ندهنه بالسمنة) لحد ما نعمل برده 6 طبقات و ندهن الوش بالسمنة جيدا
-ندخله فرن متوسط الحرارة لحد ما يبقى دهبي .جلاش باللحمة المفرومة تحفة 39876_140937515937632_140932855938098_260043_2575552_n
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
زهرةالصحراء

زهرةالصحراء


عدد المساهمات : 3384
نقاط : 6700
تاريخ التسجيل : 05/03/2011

جلاش باللحمة المفرومة تحفة Empty
مُساهمةموضوع: رد: جلاش باللحمة المفرومة تحفة   جلاش باللحمة المفرومة تحفة Emptyالجمعة 27 مايو 2011 - 17:21

سلمت يداك يا نانا

واضح انها حلوة من ايديك
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
nanakoko

nanakoko


عدد المساهمات : 923
نقاط : 1604
تاريخ التسجيل : 07/04/2011

جلاش باللحمة المفرومة تحفة Empty
مُساهمةموضوع: رد: جلاش باللحمة المفرومة تحفة   جلاش باللحمة المفرومة تحفة Emptyالسبت 28 مايو 2011 - 0:56

الله يسلمك ياحبيبتى من كل شر
وانتى دايما تحرجينى بذوقك
واحنا هنا علشان نتعلم منك
يارب دايما منورانا بخبرتكجلاش باللحمة المفرومة تحفة Is?cNJZV2xaHL7O2KwMjC2qeSBfUBmC20QvRz6BYkTlEWQ
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
رحمه 3000

رحمه 3000


عدد المساهمات : 587
نقاط : 1155
تاريخ التسجيل : 14/03/2011

جلاش باللحمة المفرومة تحفة Empty
مُساهمةموضوع: رد: جلاش باللحمة المفرومة تحفة   جلاش باللحمة المفرومة تحفة Emptyالسبت 28 مايو 2011 - 15:09

تسلم ايديكى يا نانا


عايزه ادوق الكشرى بتاعك
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
فااافى

فااافى


عدد المساهمات : 561
نقاط : 661
تاريخ التسجيل : 17/03/2011
الموقع : بلاد الله الواسعة

جلاش باللحمة المفرومة تحفة Empty
مُساهمةموضوع: رد: جلاش باللحمة المفرومة تحفة   جلاش باللحمة المفرومة تحفة Emptyالسبت 28 مايو 2011 - 17:44

رووووووووووووووووووووعة
تسلم ايدك يانانا
بجد بمووووت فيه
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
حنين

حنين


عدد المساهمات : 2228
نقاط : 2955
تاريخ التسجيل : 20/03/2011

جلاش باللحمة المفرومة تحفة Empty
مُساهمةموضوع: رد: جلاش باللحمة المفرومة تحفة   جلاش باللحمة المفرومة تحفة Emptyالسبت 28 مايو 2011 - 18:10

تسلم ايدك يا قمر
انا بموووووووووت فى الرقاق جداااااااااااااااا
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
فيونكه حمرا

فيونكه حمرا


عدد المساهمات : 1217
نقاط : 1473
تاريخ التسجيل : 25/03/2011

جلاش باللحمة المفرومة تحفة Empty
مُساهمةموضوع: رد: جلاش باللحمة المفرومة تحفة   جلاش باللحمة المفرومة تحفة Emptyالأحد 29 مايو 2011 - 10:54

جلاش باللحمة المفرومة تحفة 9nh66356
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
nanakoko

nanakoko


عدد المساهمات : 923
نقاط : 1604
تاريخ التسجيل : 07/04/2011

جلاش باللحمة المفرومة تحفة Empty
مُساهمةموضوع: رد: جلاش باللحمة المفرومة تحفة   جلاش باللحمة المفرومة تحفة Emptyالأحد 29 مايو 2011 - 14:00

رحمه 3000 كتب:
تسلم ايديكى يا نانا


عايزه ادوق الكشرى بتاعك
يازيزى دة انتى تنورى دة انتى مقامك اكبر
من الكشرى بكتير تعالى بس وانا اعملك احلى كشرى واحلى محشى وشكرا ليكى
على الكلام الجميل
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
nanakoko

nanakoko


عدد المساهمات : 923
نقاط : 1604
تاريخ التسجيل : 07/04/2011

جلاش باللحمة المفرومة تحفة Empty
مُساهمةموضوع: رد: جلاش باللحمة المفرومة تحفة   جلاش باللحمة المفرومة تحفة Emptyالأحد 29 مايو 2011 - 14:02

فااافى كتب:
رووووووووووووووووووووعة
تسلم ايدك يانانا
بجد بمووووت فيه
ميرسى يافافى وبالهناء والشفاء ودايما منورانا
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
nanakoko

nanakoko


عدد المساهمات : 923
نقاط : 1604
تاريخ التسجيل : 07/04/2011

جلاش باللحمة المفرومة تحفة Empty
مُساهمةموضوع: رد: جلاش باللحمة المفرومة تحفة   جلاش باللحمة المفرومة تحفة Emptyالأحد 29 مايو 2011 - 14:04

حنين كتب:
تسلم ايدك يا قمر
انا بموووووووووت فى الرقاق جداااااااااااااااا
تسلمى ياحنين ربنا يخليكى
والف هناء وشفاء
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
nanakoko

nanakoko


عدد المساهمات : 923
نقاط : 1604
تاريخ التسجيل : 07/04/2011

جلاش باللحمة المفرومة تحفة Empty
مُساهمةموضوع: رد: جلاش باللحمة المفرومة تحفة   جلاش باللحمة المفرومة تحفة Emptyالأحد 29 مايو 2011 - 14:05

فيونكه حمرا كتب:
جلاش باللحمة المفرومة تحفة 9nh66356
شكرا ليكى يااحلى فيونكا حمرا
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
نور

نور


عدد المساهمات : 2718
نقاط : 3217
تاريخ التسجيل : 08/03/2011
الموقع : مصر

جلاش باللحمة المفرومة تحفة Empty
مُساهمةموضوع: رد: جلاش باللحمة المفرومة تحفة   جلاش باللحمة المفرومة تحفة Emptyالأربعاء 1 يونيو 2011 - 8:37

حلو قوى يانانا بس موضوعك فيه خدعه ادخل على انه جلاش الاقيه رقاق هههههههههههههه على العموم احسن انا بحب الرقاق اكتر هههههههههههه تسلم ايدك
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
ام روان

ام روان


عدد المساهمات : 17
نقاط : 25
تاريخ التسجيل : 19/05/2011

جلاش باللحمة المفرومة تحفة Empty
مُساهمةموضوع: رد: جلاش باللحمة المفرومة تحفة   جلاش باللحمة المفرومة تحفة Emptyالخميس 16 يونيو 2011 - 18:07

تسلم اديكى طريقتك للشرح سهلة
جزاكى الله خير
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
 
جلاش باللحمة المفرومة تحفة
الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1
 مواضيع مماثلة
-
» بطاطس مهروسة باللحمة المفرومة
» صينية بطاطس محشية باللحمة
» فاااااااااااازات تحفة
» بقلاوة تحفة
» حروووووووووف وورود تحفة

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
الصابرين :: مطبخ الصابرين-
انتقل الى: