السلام عليكم ورحمه الله وبركاته
بسم الله الرحمن الرحيم
ها قولكو على احلى طريقه عمل الرز باللبن
بيطلع تحفه احلى كمان من بتاع المحلات
تجيبى ربع كيلو رز تغسليه كويس
وتجيبى 3 كيلو لبن وتغلى اللبن وترفعيه من على النار وتضيفى اليه الرز
وتقلبيه شويه علشا ن ما يلزقش فى بعضه وتتركيه لمده 4 ساعات
وبعد كدا تحطيه على نار هاديه جدا مع التقليب من وقت لا اخر
هو بيشرب اللبن وبيمسك نفسه من غير نشا خالص ولو حبيتى تضفى
جوز هند ناعم مع الزروهو على النار بيدى طعم جميل وبعد كدا ضيفى السكر
بعد الرز ما يستوى باللبن
واغريفيه ه فى اطباق صغيره ورشى على الوش مكسرااااااااااااات
وفى ناس بتحب تاكله وهو سخن بس انا بفضله صاقع من التلاجه
وبالف هنا وشفا
اللى يجرب الوصفه وتعجبه يجبلى طبق هههههههههههههههههههههههههه
طب بلاش يجى يقيم وان شاء الله ها تعجبكووووووووووووووووووووو