الصابرين
الصابرين
الصابرين
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.
الصابرين

الصابرين
 
الرئيسيةالرئيسية  أحدث الصورأحدث الصور  التسجيلالتسجيل  مركز الرفعمركز الرفع  دخول  
دخول
اسم العضو:
كلمة السر:
ادخلني بشكل آلي عند زيارتي مرة اخرى: 
:: لقد نسيت كلمة السر
المواضيع الأخيرة
» ف ليكن نومك،،كلّه لله
فطارك عندى Emptyالجمعة 13 مارس 2015 - 19:23 من طرف محسن الشريف

» اذكار للمسلم الصغير
فطارك عندى Emptyالجمعة 8 مارس 2013 - 13:34 من طرف meria

» مفارش تحححححححححححححححححححححفة
فطارك عندى Emptyالخميس 8 نوفمبر 2012 - 19:53 من طرف أم أريج

» من أجمل الأعمال اليدوية الرائعه التطريز
فطارك عندى Emptyالخميس 8 نوفمبر 2012 - 19:40 من طرف أم أريج

» اشكال ورسمات تطريز جميله
فطارك عندى Emptyالخميس 8 نوفمبر 2012 - 19:35 من طرف أم أريج

» تطريز ايتامين
فطارك عندى Emptyالخميس 8 نوفمبر 2012 - 19:31 من طرف أم أريج

» ديكور ستيكارات لغرف الاطفال
فطارك عندى Emptyالثلاثاء 5 يونيو 2012 - 1:07 من طرف nanakoko

» طريقة اسباجيتى بولونيز السريعة
فطارك عندى Emptyالثلاثاء 5 يونيو 2012 - 0:57 من طرف nanakoko

» ديكور حديث لحمامك والوان جذابة
فطارك عندى Emptyالثلاثاء 5 يونيو 2012 - 0:39 من طرف nanakoko

الكود: ---------تضليل المحتوى

 

 فطارك عندى

اذهب الى الأسفل 
5 مشترك
كاتب الموضوعرسالة
محسن الشريف

محسن الشريف


عدد المساهمات : 807
نقاط : 3592
تاريخ التسجيل : 04/03/2011

فطارك عندى Empty
مُساهمةموضوع: فطارك عندى   فطارك عندى Emptyالإثنين 1 أغسطس 2011 - 7:50

السلام عليكم ورحمة الله وبركاته
كل سنة وانتم طيبين
اقبل شهر الخير واليمن والبركات..شهر الطاعات
واكيد كل واحدة بتكون محتارة كل يوم يا ترى هنفطر ايه
ان شاء الله هنحاول كل يوم نقدم لكم اكلة مختلفة ..وان شاء الله تعجبكم
وكل عام وانتم بخير..... 22
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
https://mohsen1.yoo7.com
محسن الشريف

محسن الشريف


عدد المساهمات : 807
نقاط : 3592
تاريخ التسجيل : 04/03/2011

فطارك عندى Empty
مُساهمةموضوع: رد: فطارك عندى   فطارك عندى Emptyالإثنين 1 أغسطس 2011 - 8:09

فطار اليوم
فراخ بالخضار فى الفرن
المكونات
فرخة
3 حبات بطاطس
3حبات فلفل رومى
بصلة
ملحو فلفلو بهارات فراخ و كزبرة ناشفة
زيت
الطريقة
تغسل الفرخة جداوتقطع
ويقطع البصل والفلفل و البطاطس حلقات متوسطة
ونضعهم على الفرخةونقلبهم كويس
هاتى صينية وادهنيها زيت ونضع فيها نصف الخضار ونرص فوقه اجزاءالفرخةثم نضع باقى الخضار
ونضع عليهم معلقتين زيت
غطى الصينية بورق الفويل وحطيها فى الفرن تقريبا نصف ساعة
اتاكدى انها استوت وشيلى ورق الفويل وسيبهب 5 دقايق فى الفرن يادوب تاخد لون وهيكون فيها شوية صوص

وبالهنا..........
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
https://mohsen1.yoo7.com
نور

نور


عدد المساهمات : 2718
نقاط : 3217
تاريخ التسجيل : 08/03/2011
الموقع : مصر

فطارك عندى Empty
مُساهمةموضوع: رد: فطارك عندى   فطارك عندى Emptyالثلاثاء 2 أغسطس 2011 - 21:51

موضوع جميل ياسوسو
كل سنه وانتى طيبه
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
مريم

مريم


عدد المساهمات : 124
نقاط : 133
تاريخ التسجيل : 07/03/2011

فطارك عندى Empty
مُساهمةموضوع: رد: فطارك عندى   فطارك عندى Emptyالأربعاء 3 أغسطس 2011 - 14:36

تسلم الايادى
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
فااافى

فااافى


عدد المساهمات : 561
نقاط : 661
تاريخ التسجيل : 17/03/2011
الموقع : بلاد الله الواسعة

فطارك عندى Empty
مُساهمةموضوع: رد: فطارك عندى   فطارك عندى Emptyالخميس 11 أغسطس 2011 - 16:08

جميل جدا
تسلم ايدك
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
زهرةالصحراء

زهرةالصحراء


عدد المساهمات : 3384
نقاط : 6700
تاريخ التسجيل : 05/03/2011

فطارك عندى Empty
مُساهمةموضوع: رد: فطارك عندى   فطارك عندى Emptyالجمعة 12 أغسطس 2011 - 12:33

تسلم الايادى
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
محسن الشريف

محسن الشريف


عدد المساهمات : 807
نقاط : 3592
تاريخ التسجيل : 04/03/2011

فطارك عندى Empty
مُساهمةموضوع: رد: فطارك عندى   فطارك عندى Emptyالأحد 14 أغسطس 2011 - 10:53

شكرا يا سمسمة
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
https://mohsen1.yoo7.com
محسن الشريف

محسن الشريف


عدد المساهمات : 807
نقاط : 3592
تاريخ التسجيل : 04/03/2011

فطارك عندى Empty
مُساهمةموضوع: رد: فطارك عندى   فطارك عندى Emptyالأحد 14 أغسطس 2011 - 10:54

النهاردة جايبة لكم اكلة لذيذة جداااااااااااااااوسهلة
اللحمة المشويه وكأنها من عند الحاتى ........روعة

المقادير
كيلولحم شرائح
بصلة متوسطة
ملح وفلفل وعصير ليموتة
الطريقة
تغسل اللحمة جيدا بالملح
وتبشر البصلة ويوضع عليها الملح والفلفل والليمون
نتبل اللحمة بيهم كويس
نحضر الشوايه....او صينية قديمة ونضع عليها قطعة زبدة صغيرة ولما تسخن
نرص اللحمة عليها ...............ونشم الريحة اهم حاجة ههههههههههه
نقلب اللحمة على الجهة الاخرى وافتحى الشفاط لان دخان الشواء هيملا الجو

عند النضج..نضعها على طبق مفروش جرجير او بقدونس
وتقدم مع المكرونة وسلطة الطحينة
والف هنا

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
https://mohsen1.yoo7.com
زهرةالصحراء

زهرةالصحراء


عدد المساهمات : 3384
نقاط : 6700
تاريخ التسجيل : 05/03/2011

فطارك عندى Empty
مُساهمةموضوع: رد: فطارك عندى   فطارك عندى Emptyالأحد 14 أغسطس 2011 - 21:04

طريقة جميلة

وطعمها يجنن وريحتها طالعه تسلم ايدك
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
محسن الشريف

محسن الشريف


عدد المساهمات : 807
نقاط : 3592
تاريخ التسجيل : 04/03/2011

فطارك عندى Empty
مُساهمةموضوع: رد: فطارك عندى   فطارك عندى Emptyالأحد 14 أغسطس 2011 - 21:07

زهرةالصحراء كتب:
طريقة جميلة

وطعمها يجنن وريحتها طالعه تسلم ايدك
هههههههههه
اهم حاجة تشمى الريحة
شكرا يا سمسمة
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
https://mohsen1.yoo7.com
زهرةالصحراء

زهرةالصحراء


عدد المساهمات : 3384
نقاط : 6700
تاريخ التسجيل : 05/03/2011

فطارك عندى Empty
مُساهمةموضوع: رد: فطارك عندى   فطارك عندى Emptyالأحد 14 أغسطس 2011 - 21:08

اكل على الريحة

ههههههههههههههه
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
 
فطارك عندى
الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1
 مواضيع مماثلة
-
» عندى سؤال لو سمحتوا

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
الصابرين :: مطبخ الصابرين :: مطبخ الأسرة :: أطباق رئيسية :: أطباق رئيسية-
انتقل الى: