حبيباتى
اليكم طريقة عمل الكاتشب
الطريقه
اولا نجيب برطمان صلصه
نص كوب خل ابيض
ملعقتين كبار سكر
كوب ماء
نيجيب الاول الخل ونحطه على النار ونسيح فيه السكر وبعدين نضيف المايه ونسبهم يغلو غلوه واحده ونحط عليهم الصلصه ونقلبهم كلهم
وبعدين نغليهم غلوه تانيه وبعد كدا نسبهم يبردو ونحطهم فى قزايز للاستعمال على طول وانت بقا وحسب ما بتحبى الكاتشب لو عوزاه خفيف حطى مايه تانى ولو عاوزه بالتوم تجيبى بودره التوم وتحطى نص ملعقه صغيره على نص الكميه او بصل يعنى اى طعم انت تحبى تضفيه
الف هنا
مع اطيب الامنيات