الصابرين
الصابرين
الصابرين
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.
الصابرين
الصابرين
الرئيسية
أحدث الصور
التسجيل
مركز الرفع
دخول
دخول
اسم العضو:
كلمة السر:
ادخلني بشكل آلي عند زيارتي مرة اخرى:
:: لقد نسيت كلمة السر
أو
المواضيع الأخيرة
»
ف ليكن نومك،،كلّه لله
الجمعة 13 مارس 2015 - 19:23 من طرف
محسن الشريف
»
اذكار للمسلم الصغير
الجمعة 8 مارس 2013 - 13:34 من طرف meria
»
مفارش تحححححححححححححححححححححفة
الخميس 8 نوفمبر 2012 - 19:53 من طرف أم أريج
»
من أجمل الأعمال اليدوية الرائعه التطريز
الخميس 8 نوفمبر 2012 - 19:40 من طرف أم أريج
»
اشكال ورسمات تطريز جميله
الخميس 8 نوفمبر 2012 - 19:35 من طرف أم أريج
»
تطريز ايتامين
الخميس 8 نوفمبر 2012 - 19:31 من طرف أم أريج
»
ديكور ستيكارات لغرف الاطفال
الثلاثاء 5 يونيو 2012 - 1:07 من طرف
nanakoko
»
طريقة اسباجيتى بولونيز السريعة
الثلاثاء 5 يونيو 2012 - 0:57 من طرف
nanakoko
»
ديكور حديث لحمامك والوان جذابة
الثلاثاء 5 يونيو 2012 - 0:39 من طرف
nanakoko
الكود: ---------تضليل المحتوى
تدفق ال
الصابرين
::
مطبخ الصابرين
::
مطبخ الأسرة
::
أطباق رئيسية
::
أطباق رئيسية
الارز على الطريقة الليبية --يجنن
5 مشترك
كاتب الموضوع
رسالة
زهرةالصحراء
عدد المساهمات
:
3384
نقاط
:
6700
تاريخ التسجيل
:
05/03/2011
موضوع: الارز على الطريقة الليبية --يجنن
الثلاثاء 10 مايو 2011 - 15:51
حبيباتى
اليكن احلى طبق ارز على الطريقة الليبية
اهم شىء تكون عندك حلة الكسكسى
او توفقى حلة مع مصفاه
المقادير::
2كوب ارز وانقعيه لمده ساعه على الاقل
4 قطع لحم
4 حبات بطاطس
4 حبات كوسة
2 حبة جزر
نصف كوب حمص مسلوق ومشر
3 حبات بصل
عصير طماطم 8 حبات
بقدونس وشبت وكسبرة
توابل ملح وفلفلى اسود وكركم
طبعااا الخضار نظفيه وقطعيه كماتحبى
الطريقة:::
ضعى الحلة على النار وضعى بها كمية الزيت التى متعودة تستعمليها
قطعى البصل مكعبات كبيرة وشوحيه مع البصل
ضعى معه الفلفل الاسود
حتى يصفر لونه ضعى الطماطم
وضعى الملح كما ترغبين
الى ان تغلى الحلة ضعى الارز بالمصفاه
وصفيه جيدااااا
ثم ضعيها على الحلة التى بها اللحم والصلصة
بعدما ترين البخار
اكشفى الغطاء وقلبى الارز
وهدئى من النار
الى ان تتسبك
اذا تم نضج اللحم اخرجيه
ضعى الجزر
وزودى ماء واتركى الارز على النار
ومرى عليه بعد 10 دائق ورشى عليه تقريبااقل من ربع كوب ماء
وقلبيه
وبعد فترة تذوقى الارز ---الى ان تتاكدى انه تم نضجه
ضعى الخضار الكوسة ثم البطاطس
والحمص
وبعد تمام نضجهم
ضعى البقدونس والشبت والكسبرة (كله مفرى طبعا)
غلوة واحدة واطفائى النار
التقديمممممممممممممممممم:
احضرى سرفيس كبير
ضعى الارز وعليه الخر واللحم وكمية من الصوص
وطبق سلطة ومخلل
والف هنااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
جربوه بجد ح يعجبكم اوى
مع اطيب الامنيات
والففففففففففففف هناااااااااااااااااااااااااا
أعجبني
لم يعجبني
زهرةالصحراء
عدد المساهمات
:
3384
نقاط
:
6700
تاريخ التسجيل
:
05/03/2011
موضوع: رد: الارز على الطريقة الليبية --يجنن
الثلاثاء 10 مايو 2011 - 15:53
اتفضلى يا نور
أعجبني
لم يعجبني
نور
عدد المساهمات
:
2718
نقاط
:
3217
تاريخ التسجيل
:
08/03/2011
الموقع
:
مصر
موضوع: رد: الارز على الطريقة الليبية --يجنن
الثلاثاء 10 مايو 2011 - 16:26
شكرا ليكى يااحلى سمسم تسلمى
ان شاء الله اجربها انا عندى مكوناتها
أعجبني
لم يعجبني
نور
عدد المساهمات
:
2718
نقاط
:
3217
تاريخ التسجيل
:
08/03/2011
الموقع
:
مصر
موضوع: رد: الارز على الطريقة الليبية --يجنن
الثلاثاء 10 مايو 2011 - 16:28
أعجبني
لم يعجبني
الاستاذه مرات الاستاذ
عدد المساهمات
:
124
نقاط
:
154
تاريخ التسجيل
:
06/05/2011
الموقع
:
قلـب الاستـــاذ
موضوع: رد: الارز على الطريقة الليبية --يجنن
الثلاثاء 10 مايو 2011 - 16:59
تسلم اديكي وعنيكي يا قمرررررررررررررر
[center]
loading
أعجبني
لم يعجبني
زهرةالصحراء
عدد المساهمات
:
3384
نقاط
:
6700
تاريخ التسجيل
:
05/03/2011
موضوع: رد: الارز على الطريقة الليبية --يجنن
الثلاثاء 10 مايو 2011 - 21:48
نور كتب:
شكرا ليكى يااحلى سمسم تسلمى
ان شاء الله اجربها انا عندى مكوناتها
نور كتب:
جربيهااااااااااااا بالف هناااااااااااا يارب
أعجبني
لم يعجبني
زهرةالصحراء
عدد المساهمات
:
3384
نقاط
:
6700
تاريخ التسجيل
:
05/03/2011
موضوع: رد: الارز على الطريقة الليبية --يجنن
الثلاثاء 10 مايو 2011 - 21:51
الاستاذه مرات الاستاذ كتب:
تسلم اديكي وعنيكي يا قمرررررررررررررر
[center]
loading
شكرا لك يا استاذة
أعجبني
لم يعجبني
رحمه 3000
عدد المساهمات
:
587
نقاط
:
1155
تاريخ التسجيل
:
14/03/2011
موضوع: رد: الارز على الطريقة الليبية --يجنن
الأربعاء 11 مايو 2011 - 6:20
تسلم ايديكى يا زهره باين عليها لذيذه جدا ان شاء الله ها جربها
أعجبني
لم يعجبني
فااافى
عدد المساهمات
:
561
نقاط
:
661
تاريخ التسجيل
:
17/03/2011
الموقع
:
بلاد الله الواسعة
موضوع: رد: الارز على الطريقة الليبية --يجنن
الجمعة 20 مايو 2011 - 23:55
هوة انا آجى متأخر كدة الاقى الابداع كله وانا موش موجودة
بجد جميييل اوى
انا كدة تممت يوم
غدا الرز ده وعشا الكفتة اللى كدة وكدة
ههههههههههههههههههههه
تسلم ايدك زهورتى
أعجبني
لم يعجبني
الارز على الطريقة الليبية --يجنن
صفحة
1
من اصل
1
مواضيع مماثلة
مواضيع مماثلة
»
الارز البيض على الطريقة المغربية
»
كبة لبنية على الطريقة اللبنانية
»
كروشيه للبيبى يجنن..
»
مفرش صنية من الخيش ---يجنن
»
الارز البسمتى على طريقة تكا
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع
الرد على المواضيع في هذا المنتدى
الصابرين
::
مطبخ الصابرين
::
مطبخ الأسرة
::
أطباق رئيسية
::
أطباق رئيسية
الصابرين
::
مطبخ الصابرين
::
مطبخ الأسرة
::
أطباق رئيسية
::
أطباق رئيسية
انتقل الى:
اختر منتدى
|
|--القسم الأسلامى
| |--قسم الاحاديث الضعيفة والمواضيع الباطلة
| |--ادعية من الكتاب والسنة
| |--الميديا الاسلامى
| |--المسلم الصغير
| | |--فيديو المسلم الصغير
| |
| |--السيرة المحمدية (على صاحبها اعطر التحية)
| |--الاحاديث القدسية
| |--الاعجازالعلمىفى القران والسنة
| | |--فيديو الاعجاز العلمى فى القران والسنة
| |
| |--أحكام التجويد
| |--الحياة والدين
| |--الأحاديث الشريفة
| |--تفسير القرأن
| |--الشخصيات الأسلامية
| |--القصص القرأنى
| |--المكتبة الأسلامية
| |--صوتيات
|
|--الأستقبال والأجتماعيات
| |--كل الشكر الى ---
| |--الدعاء
| |--الأستقبال والتهانى
|
|--الموضوعات المتميزة
|--القسم العام
| |--فيديو متنوع
| |--دردشة وفضفضة
| |--الحوارات الهادفة
| |--نشرة أخبار المنتدى
| |--اخبار الرياضة
|
|--تاريخ وحضارات
| |--شخصيات يذكرها التاريخ
| |--حضارات اخرى
| |--حضارة مصرية
| |--حضارة اسلامية
|
|--المنتدى الأدبى
| |--بقلم الأعضاء...يمنع المنقول
| |--شعر وخواطر(رجاء مراعاة عند النقل كتابة كلمة منقول)
| |--قصص و روايات
|
|--المكتبة الشاملة
|--شات الصابرين
|--معاملة واستشارات زوجية
|--مستشارك القانونى
|--عالم المرأة
| |--نصفنا الاخر
| |--ازياء
| |--الديكور واثااث المنزل
| |--الاتيكيت
| |--جمالك
| |--فيديو ما يهم المراة
| |--التدبير المنزلى
| |--صحة المراة
| | |--أناقة ورشاقة
| |
| |--صحة اسرتى
|
|--بنات العشرين
|--قسم الطفولة والامومة
| |--استشارات الامهات
| |--قصص وحواديت
| |--فيديو الاطفال
|
|--مطبخ الصابرين
| |--مطبخ الأسرة
| |--مقبلات وسلطات وشوربة
| |--حلويات
| |--ايس كريم وعصائر
| |--أطباق رئيسية
| | |--أطباق رئيسية
| |
| |--معجنات وفطائر
| |--فيديو لمشاهير الشيفات
|
|--الاشغال اليدوية
| |--هواياات
| |--فيديو الاشغال اليدوية
| |--تطريز واشغال اخرى
| |--خياطة وتصميم ملابس
| |--كروشيه وتريكو
|
|--قسم المنوعات والترفيه
| |--تواقيع وفواصل وماشابه
| |--فيديوهات ضاحكة
| |--طرائف
| |--مسابقات المنتدى
| |--قسم الصور
|
|--قسم الثقافة والمعلومات
|--حول العالم (سياحة)
| |--فيديو جولات سياحية
|
|--قسم برامج كمبيوتر وموبايل
| |--قسم الفوتوشوب
| |--بلوتوث ونغمات موبايل
|
|--قسم النباتات
| |--فيديوطرق الزراعة
| |--الزهور ونباتات الزينة
| |--الخضر
| |--الفاكهه
|
|--هواة تربية الحيوانات الأليفة
| |--فيديو طيور الزينة
| |--تربية الحمام
| |--طيور الزينة
| |--تربية الكلاب (خارج المنزل طبقا للشريعة)
| |--تربية الاسماك
| |--تربية القطط
|
|--الصابرين للصحة والطب البديل
| |--محاضرات الاعشاب والطب البديل -فيديو-
| |--قسم صحة العائلة
| |--قسم طب الأعشاب
|
|--الصابرين التعليمى
| |--تعليم لغات
| |--فيديو تعليمى
|
|--التنمية البشرية
| |--فيديو التنميةالبشرية
|
|--الشكاوى والمقترحات
|--قسم المواضيع المكررة
|--مسابقات الصابرين