الصابرين
الصابرين
الصابرين
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.
الصابرين

الصابرين
 
الرئيسيةالرئيسية  أحدث الصورأحدث الصور  التسجيلالتسجيل  مركز الرفعمركز الرفع  دخول  
دخول
اسم العضو:
كلمة السر:
ادخلني بشكل آلي عند زيارتي مرة اخرى: 
:: لقد نسيت كلمة السر
المواضيع الأخيرة
» ف ليكن نومك،،كلّه لله
الارز على الطريقة الليبية --يجنن Emptyالجمعة 13 مارس 2015 - 19:23 من طرف محسن الشريف

» اذكار للمسلم الصغير
الارز على الطريقة الليبية --يجنن Emptyالجمعة 8 مارس 2013 - 13:34 من طرف meria

» مفارش تحححححححححححححححححححححفة
الارز على الطريقة الليبية --يجنن Emptyالخميس 8 نوفمبر 2012 - 19:53 من طرف أم أريج

» من أجمل الأعمال اليدوية الرائعه التطريز
الارز على الطريقة الليبية --يجنن Emptyالخميس 8 نوفمبر 2012 - 19:40 من طرف أم أريج

» اشكال ورسمات تطريز جميله
الارز على الطريقة الليبية --يجنن Emptyالخميس 8 نوفمبر 2012 - 19:35 من طرف أم أريج

» تطريز ايتامين
الارز على الطريقة الليبية --يجنن Emptyالخميس 8 نوفمبر 2012 - 19:31 من طرف أم أريج

» ديكور ستيكارات لغرف الاطفال
الارز على الطريقة الليبية --يجنن Emptyالثلاثاء 5 يونيو 2012 - 1:07 من طرف nanakoko

» طريقة اسباجيتى بولونيز السريعة
الارز على الطريقة الليبية --يجنن Emptyالثلاثاء 5 يونيو 2012 - 0:57 من طرف nanakoko

» ديكور حديث لحمامك والوان جذابة
الارز على الطريقة الليبية --يجنن Emptyالثلاثاء 5 يونيو 2012 - 0:39 من طرف nanakoko

الكود: ---------تضليل المحتوى

 

 الارز على الطريقة الليبية --يجنن

اذهب الى الأسفل 
5 مشترك
كاتب الموضوعرسالة
زهرةالصحراء

زهرةالصحراء


عدد المساهمات : 3384
نقاط : 6700
تاريخ التسجيل : 05/03/2011

الارز على الطريقة الليبية --يجنن Empty
مُساهمةموضوع: الارز على الطريقة الليبية --يجنن   الارز على الطريقة الليبية --يجنن Emptyالثلاثاء 10 مايو 2011 - 15:51

الارز على الطريقة الليبية --يجنن 38628alsh3er

حبيباتى


اليكن احلى طبق ارز على الطريقة الليبية

اهم شىء تكون عندك حلة الكسكسى

او توفقى حلة مع مصفاه

المقادير::
2كوب ارز وانقعيه لمده ساعه على الاقل

4 قطع لحم

4 حبات بطاطس

4 حبات كوسة

2 حبة جزر

نصف كوب حمص مسلوق ومشر
3 حبات بصل
عصير طماطم 8 حبات
بقدونس وشبت وكسبرة
توابل ملح وفلفلى اسود وكركم
طبعااا الخضار نظفيه وقطعيه كماتحبى
الطريقة:::

ضعى الحلة على النار وضعى بها كمية الزيت التى متعودة تستعمليها

قطعى البصل مكعبات كبيرة وشوحيه مع البصل

ضعى معه الفلفل الاسود

حتى يصفر لونه ضعى الطماطم

وضعى الملح كما ترغبين

الى ان تغلى الحلة ضعى الارز بالمصفاه
وصفيه جيدااااا

ثم ضعيها على الحلة التى بها اللحم والصلصة

بعدما ترين البخار

اكشفى الغطاء وقلبى الارز
وهدئى من النار

الى ان تتسبك

اذا تم نضج اللحم اخرجيه
ضعى الجزر

وزودى ماء واتركى الارز على النار

ومرى عليه بعد 10 دائق ورشى عليه تقريبااقل من ربع كوب ماء

وقلبيه

وبعد فترة تذوقى الارز ---الى ان تتاكدى انه تم نضجه
ضعى الخضار الكوسة ثم البطاطس
والحمص

وبعد تمام نضجهم

ضعى البقدونس والشبت والكسبرة (كله مفرى طبعا)

غلوة واحدة واطفائى النار

التقديمممممممممممممممممم:
احضرى سرفيس كبير

ضعى الارز وعليه الخر واللحم وكمية من الصوص

وطبق سلطة ومخلل

والف هنااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا

جربوه بجد ح يعجبكم اوى

مع اطيب الامنيات

والففففففففففففف هنااااااااااااااااااااا
ااااا


الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
زهرةالصحراء

زهرةالصحراء


عدد المساهمات : 3384
نقاط : 6700
تاريخ التسجيل : 05/03/2011

الارز على الطريقة الليبية --يجنن Empty
مُساهمةموضوع: رد: الارز على الطريقة الليبية --يجنن   الارز على الطريقة الليبية --يجنن Emptyالثلاثاء 10 مايو 2011 - 15:53

اتفضلى يا نور
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
نور

نور


عدد المساهمات : 2718
نقاط : 3217
تاريخ التسجيل : 08/03/2011
الموقع : مصر

الارز على الطريقة الليبية --يجنن Empty
مُساهمةموضوع: رد: الارز على الطريقة الليبية --يجنن   الارز على الطريقة الليبية --يجنن Emptyالثلاثاء 10 مايو 2011 - 16:26

شكرا ليكى يااحلى سمسم تسلمى
ان شاء الله اجربها انا عندى مكوناتها
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
نور

نور


عدد المساهمات : 2718
نقاط : 3217
تاريخ التسجيل : 08/03/2011
الموقع : مصر

الارز على الطريقة الليبية --يجنن Empty
مُساهمةموضوع: رد: الارز على الطريقة الليبية --يجنن   الارز على الطريقة الليبية --يجنن Emptyالثلاثاء 10 مايو 2011 - 16:28

الارز على الطريقة الليبية --يجنن ZyL02924
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
الاستاذه مرات الاستاذ

الاستاذه مرات الاستاذ


عدد المساهمات : 124
نقاط : 154
تاريخ التسجيل : 06/05/2011
الموقع : قلـب الاستـــاذ

الارز على الطريقة الليبية --يجنن Empty
مُساهمةموضوع: رد: الارز على الطريقة الليبية --يجنن   الارز على الطريقة الليبية --يجنن Emptyالثلاثاء 10 مايو 2011 - 16:59

تسلم اديكي وعنيكي يا قمرررررررررررررر[center]
loading
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
زهرةالصحراء

زهرةالصحراء


عدد المساهمات : 3384
نقاط : 6700
تاريخ التسجيل : 05/03/2011

الارز على الطريقة الليبية --يجنن Empty
مُساهمةموضوع: رد: الارز على الطريقة الليبية --يجنن   الارز على الطريقة الليبية --يجنن Emptyالثلاثاء 10 مايو 2011 - 21:48

نور كتب:
شكرا ليكى يااحلى سمسم تسلمى
ان شاء الله اجربها انا عندى مكوناتها

نور كتب:
الارز على الطريقة الليبية --يجنن ZyL02924
جربيهااااااااااااا بالف هناااااااااااا يارب
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
زهرةالصحراء

زهرةالصحراء


عدد المساهمات : 3384
نقاط : 6700
تاريخ التسجيل : 05/03/2011

الارز على الطريقة الليبية --يجنن Empty
مُساهمةموضوع: رد: الارز على الطريقة الليبية --يجنن   الارز على الطريقة الليبية --يجنن Emptyالثلاثاء 10 مايو 2011 - 21:51

الاستاذه مرات الاستاذ كتب:
تسلم اديكي وعنيكي يا قمرررررررررررررر[center]
loading


شكرا لك يا استاذة
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
رحمه 3000

رحمه 3000


عدد المساهمات : 587
نقاط : 1155
تاريخ التسجيل : 14/03/2011

الارز على الطريقة الليبية --يجنن Empty
مُساهمةموضوع: رد: الارز على الطريقة الليبية --يجنن   الارز على الطريقة الليبية --يجنن Emptyالأربعاء 11 مايو 2011 - 6:20

تسلم ايديكى يا زهره باين عليها لذيذه جدا ان شاء الله ها جربها
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
فااافى

فااافى


عدد المساهمات : 561
نقاط : 661
تاريخ التسجيل : 17/03/2011
الموقع : بلاد الله الواسعة

الارز على الطريقة الليبية --يجنن Empty
مُساهمةموضوع: رد: الارز على الطريقة الليبية --يجنن   الارز على الطريقة الليبية --يجنن Emptyالجمعة 20 مايو 2011 - 23:55

هوة انا آجى متأخر كدة الاقى الابداع كله وانا موش موجودة
بجد جميييل اوى
انا كدة تممت يوم
غدا الرز ده وعشا الكفتة اللى كدة وكدة
ههههههههههههههههههههه
تسلم ايدك زهورتى
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
 
الارز على الطريقة الليبية --يجنن
الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1
 مواضيع مماثلة
-
» الارز البيض على الطريقة المغربية
» كبة لبنية على الطريقة اللبنانية
» كروشيه للبيبى يجنن..
» مفرش صنية من الخيش ---يجنن
» الارز البسمتى على طريقة تكا

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
الصابرين :: مطبخ الصابرين :: مطبخ الأسرة :: أطباق رئيسية :: أطباق رئيسية-
انتقل الى: