النهاردة هعلمكم ازاى نعمل احلى واسرع كريب
المقادير
كوب شوب دقيق
بيضة
كوب لبن
ملح بسيط
الطريقة
نخلط الدقيق والبيض وكوب اللبن وبعدها الملح حتى تتجانس لقوام ويصبح مثل السائل الخفيف
(فاكرين الراجل اللى بيعمل القطايف العجينة معاه شكلها مية ازاى
هى نفس الشكل)
نحضر طاسة تيفال ونسخنها على النار ونضع مقدار2 معلقة طعام من العجين ونخليها فى شكل دايرة
مجرد ما تنشف من فوق اعرف انها استوت اقلبها ماتخافيش هتتقلب معاكى بسهولة
وواحدة ورا واحدة هتلاقيكى خلصتى الكمية
نحشيها بقى ونعملها اما رول وجواها الجبن الرومى والشيدر او نتركها فطيرة مفرودة ونضع ما نشاء من المزينات
انا عملت معاها شورما بس لسة بتستوى
وكمان هعمل رولات جبن وزعتر
بخلط الجبن الابيض مع شوية زعتر وبعدين اضعها جوا رول الكريب
يلا تعالو شوفوا الصور